Begeleiding op maat

Wij maken het mogelijk

In ons werk zien wij veel zorgvragers die moeite hebben met het vertrouwen van mensen. Hun vertrouwen is in het verleden meermaals geschaad wat het moeilijk maakt om opnieuw met iemand contact op te bouwen. Hatt Begeleiding staat voor langdurig, betrouwbaar contact. Dit betekent voor ons dat het opbouwen van contact de belangrijkste basis is van onze samenwerking en hier kunnen we rustig de tijd voor nemen. Betrouwbaarheid laten wij merken door het nakomen van afspraken, een luisterend oor te bieden en integer te handelen.

Laagdrempelig contact

Op onze locatie hangt een ontspannen sfeer. Alle onderwerpen mogen besproken worden. Wanneer u tegen moeilijkheden aanloopt kunnen we situaties bespreken. Soms is erover praten al bijzonder helpend en waar nodig geven we u tips voor in de praktijk. Het eerste uitgangspunt van Hatt Begeleiding is op een laagdrempelige manier wederzijds vertrouwen opbouwen. Hierdoor kunnen we hopelijk optimaal samenwerken. We werken samen aan doelen. Wanneer iets (nog) niet zelf lukt, doen we dit samen. Hatt Begeleiding neemt in principe geen taken over, maar pakt dit samen met u op. Zo blijft en wordt u zo zelfredzaam mogelijk. Hatt Begeleiding is er voor u waar u dat nodig heeft; begeleiding op maat dus!

 

 

Begeleiding in een veilige omgeving

Op onze locatie bieden wij een veilige omgeving met verschillende mogelijkheden waar u zich zo optimaal mogelijk kan ontwikkelen. De begeleiding op locatie heeft als voordeel dat u in een andere omgeving dan uw woonsituatie kan werken aan uw doelen. Dit kan onder andere prettig zijn om prikkels uit een andere omgeving te krijgen, uw verhaal kwijt te kunnen zonder dat huisgenoten meeluisteren of omdat u de structuur die onze locatie biedt fijn vindt.

 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Ambulante begeleiding

Zou u graag op korte termijn uw situatie willen verbeteren? Wij kijken gericht wat daarvoor nodig is en pakken dit samen met u aan!

Dagbesteding

Heeft u een dag invulling nodig dat aansluit bij u en uw persoonlijke situatie? Dat is mogelijk bij Hatt Begeleiding.

Club On-Beperkt

Elke eerste donderdag van de maand organiseert Club On-Beperkt in samenwerking met Hatt Begeleiding een uitgaansavond!

 

Laan van de Iemenhees 79A

7823 JE Emmen

Hier kunnen wij u helpen.

Hatt Begeleiding biedt momenteel ambulante begeleiding en re-integratie trajecten aan in heel Zuid-Oost Drenthe. De dagbesteding van Hatt Begeleiding bevindt zich in de gemeente Emmen. 

Wat is uw klacht?