Club On-Beperkt

Ontstaan Club On-Beperkt

Hatt Begeleiding is trotse initiatiefneemster van Club On-Beperkt. Na het bedenken van het concept is er door Roos Hatt een samenwerking gezocht met Heidy Lingenaar en Daphne Oortwijn. Wij mogen ons nu de organisatoren van Club On-Beperkt noemen.

Wat is Club On-Beperkt?

Club On-Beperkt is een échte uitgaansavond voor mensen met een verstandelijke beperking. Het wordt gehouden in een echte club; Club Limbo. Er is altijd een DJ aanwezig die affiniteit met de doelgroep heeft en daardoor perfect op hun (muziek)behoeften kan inspelen! Er zijn discolichten, (alcoholvrij) bier, muntjes om te betalen en een heleboel gezelligheid. Kortom; een echte uitgaansavond.

Waarom is Club On-Beperkt belangrijk?

Club On-Beperkt wordt op een vaste dag in de maand, op dezelfde tijd en altijd bij Club Limbo georganiseerd. Hierdoor ontstaat er structuur en worden de gasten steeds meer zelfredzaam om hun uitje naar Club On-Beperkt (zelfstandig) te plannen. Door de vaste groep vrijwilligers voelen de gasten zich veilig. Onze gasten kunnen hier zichzelf zijn en voelen zich on-beperkt! Ze leren nieuwe mensen kennen waardoor hun netwerk vergroot.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op onze website www.clubonbeperkt.nl

 

Wat is uw klacht?