Voor wie is Hatt begeleiding?

Voor iedereen met uitdagingen in het leven

Hatt Begeleiding is er voor mensen die moeilijkheden ervaren in het dagelijks leven. Hatt Begeleiding biedt persoonlijke begeleiding aan alle mensen die in welke maat en vorm dan ook hulpverlening nodig hebben in Emmen of omstreken. Deze begeleiding wordt geboden in ambulante vorm of bij onze locatie. Welke diagnose u heeft is niet belangrijk bij het aanmelden. Tijdens de intake onderzoeken we samen wie u bent, wat u nodig heeft en wat wij voor u kunnen betekenen. 

Wij staan voor u klaar

Hatt Begeleiding staat klaar voor mensen die bijvoorbeeld bij andere zorgaanbieders niet vonden wat bij hen past of nieuw zijn in de hulpverlening. Om goed aan te sluiten op uw behoefte bieden wij begeleiding op maat. In allerlei leefgebieden kan Hatt Begeleiding u een op maat gericht traject aanbieden.   

Hoe? 

U kan op verschillende manieren een aanvraag doen voor het krijgen van begeleiding van Hatt Begeleiding: 

  • U kunt in uw gemeente begeleiding van Hatt Begeleiding aanvragen of; 
  • Indien u een contactpersoon van Arbeidsmarktregio Drenthe of het UWV heeft, kunt u bij hen Hatt Begeleiding aanvragen of;
  • U kunt contact opnemen met Hatt Begeleiding en wij zoeken samen voor u naar de mogelijkheden. 

 

Na het aanvragen van begeleiding krijgt u een kennismakingsgesprek, ook wel intake genoemd. Hierin onderzoeken we samen met u wie u bent, wat uw wensen zijn en wat wij voor u kunnen betekenen. Er worden samen met u doelen opgesteld. Deze doelen worden genoteerd in uw ondersteuningsplan. Na de intake krijgt u een persoonlijk begeleider toegewezen die het beste bij u en uw situatie past. Deze begeleider gaat de komende tijd met u aan de slag met uw doelen.  

Wilt u weten wat er nog meer mogelijk is? Neem dan contact op.

Nieuwsbericht

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Laan van de Iemenhees 79A

7823 JE Emmen

Hier kunnen wij u helpen.

Hatt Begeleiding biedt momenteel ambulante begeleiding en re-integratie trajecten aan in heel Zuid-Oost Drenthe. De dagbesteding van Hatt Begeleiding bevindt zich in de gemeente Emmen. 

Wat is uw klacht?