Waarom Hatt Begeleiding?

Zo onderscheiden wij ons

Vraaggerichte zorg is altijd het startpunt in onze begeleiding. Cliënten zijn regiehouder in hun proces en worden daarom getraind naar een autonoom bestaan doordat de:

· Zorg wordt aangepast op de behoefte;

· Personeel (hoog) opgeleid, werkt met zijn eigen voorkeursdoelgroep vanuit zijn specialisme;

. Hatt Begeleiding geen wachtlijst heeft.

Behalve ambulante begeleiding bieden we ook dagbesteding. U werkt samen met een daadkrachtige begeleider doelgericht naar een passende manier om te participeren in de samenleving.

Participeren begint bij de basis

Wij zorgen ervoor dat het fundament van onze cliënten in de basis stabiel wordt en blijft zodat de stap naar participeren haalbaar is en dit langdurig, ofwel altijd, volgehouden kan worden. Dit doen we op verschillende manieren, naast het ambulante begeleiden en dagbesteding:

· Boodschappenkast voor cliënten om producten of materialen uit te halen of in te doen;

· Netwerkdagen om cliënten laagdrempelig met elkaar te verbinden door het organiseren van een dagdeel met gemeenschappelijke hobby’s;

· Eens per maand komt er een kapper op ons kantoor waar cliënten gratis gebruik van kunnen maken om er representatief uit te zien;

· Hatt Begeleiding beschikt over een douche waar dak- en thuisloze cliënten gebruik van kunnen maken als ze een belangrijke afspraak hebben.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Laan van de Iemenhees 79A

7823 JE Emmen

Hier kunnen wij u helpen.

Hatt Begeleiding biedt momenteel ambulante begeleiding en re-integratie trajecten aan in heel Zuid-Oost Drenthe. De dagbesteding van Hatt Begeleiding bevindt zich in de gemeente Emmen. 

Wat is uw klacht?