Over Hatt begeleiding

Hi! Leuk dat je een kijkje neemt bij Hatt Begeleiding.

Vol energie en passie doen wij ons werk. Onze basishouding kunnen we omschrijven open, eerlijk en betrouwbaar. Door een gelijkwaardige verhouding kunnen we een betrouwbaar (en langdurig) contact opbouwen met onze cliënten. 

Hatt Begeleiding is een kleinschalige organisatie waar er 10 daadkrachtige mannen en vrouwen de begeleiding op zich nemen. Ieder heeft zijn eigen specialisme door opleiding- en/of ervaring. Hierdoor kunnen we de cliënten altijd gericht plaatsen bij de begeleider die daar het beste bij past. We bieden ambulante begeleiding en dagbesteding aan en proberen dit net wat anders te doen dan anderen. “Samen naar zelfredzaamheid” is onze missie en als motto hebben wij: zorg moet niet goedkoper ingericht worden, maar efficiënter en effectiever. 

Begeleiding op maat is waar wij voor staan. U heeft de regie op welke thema’s we ons gaan richten en hoe de begeleiding wordt vormgegeven. Methodes die erg aansluiten bij onze werkwijze zijn de presentiebenadering en competentiegericht werken. Uiteraard is dit een generieke basis, die we per cliënt aanpassen naar de zorgbehoefte.  

We gaan samen met u op zoek naar uw mogelijkheden. We richten ons erop om met die mogelijkheden u in uw kracht te zetten. Ons doel is om geen taken van u over te nemen, maar samen te zoeken naar manieren hoe u dit zo zelfstandig mogelijk kan volbrengen. Daardoor zorgen we dat u zelfredzaam wordt en/of blijft. 

Begeleiding op maat

Begeleiding op maat is waar wij voor staan. U heeft de regie op welke thema’s we ons gaan richten en hoe de begeleiding wordt vormgegeven. Methodes die erg aansluiten bij onze werkwijze zijn de presentiebenadering en competentiegericht werken. Uiteraard is dit een generieke basis, die we per cliënt aanpassen naar de zorgbehoefte. We gaan met u op zoek gaan naar uw mogelijkheden. We richten ons erop om met die mogelijkheden u in uw kracht te zetten. Ons doel is om geen taken van u over te nemen, maar samen zoeken naar manieren hoe u dit zo zelfstandig mogelijk kan volbrengen. Daardoor zorgen we dat u zelfredzaam wordt of blijft.

Missie

Hatt Begeleiding wil sinds de start van het bedrijf cliënten de hoogste kwaliteit van begeleiden in de markt aanbieden om hen zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren. De missie van Hatt Begeleiding luidt dan ook:

“Samen naar zelfredzaamheid”

De missie wordt ondersteunt door cliënten zorg aan te bieden die wordt gericht op hun behoefte. Het personeel is opgeleid voor hetgeen wat nodig is bij een cliënt, maar richt zich vooral op het menselijk bestaansrecht van de cliënt.

Visie

“Hatt Begeleiding wil dat iedereen in Arbeidsmarktregio Drenthe, ongeacht welke problemen of beperkingen, de kans krijgt om binnen een jaar zijn leven te veranderen op een positieve manier en te participeren in de samenleving op zijn eigen niveau.”  

 

 

 

Laan van de Iemenhees 79A

7823 JE Emmen

Hier kunnen wij u helpen.

Hatt Begeleiding biedt momenteel ambulante begeleiding en re-integratie trajecten aan in heel Zuid-Oost Drenthe. De dagbesteding van Hatt Begeleiding bevindt zich in de gemeente Emmen. 

Wat is uw klacht?