Ere-award voor Club-Onbeperkt met ‘Beste Inclusieve Initiatief’!

Tijdens Popgala Noord werd op dinsdag 17 januari deze award uitgereikt, samen met zes awards voor andere categorieën, ter ere van de Noordelijke muziekindustrie en popcultuur.

“Als Beste Inclusieve initiatief bekroont de jury Club On-Beperkt in Emmen, een uitgaansgelegenheid voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking. De Jury bekroont dit initiatief omdat dit initiatief ervoor zorgt dat meer mensen kunnen genieten van een uitgaansavond, en omdat het een totaal nieuw concept is in onze regio.”

De organisatoren, Daphne Oortwijn, Heidy Lingenaar en Roos Hatt (van Hatt Begeleiding), zetten zich nu ruim een jaar belangeloos in om Club On-Beperkt mogelijk te maken. Het is een groot succes gebleken! Club-Onbeperkt wordt georganiseerd met een vaste groep vrijwilligers die er elke maand een groot feest van maken samen met de gasten. “Het winnen van de ere-award voelt voor ons als een soort kroon op ons werk!” aldus Heidy.

De organisatoren willen de sponsoren en vrijwilligers enorm bedanken voor hun bijdrage in welke vorm dan ook. Ook Jeffrey Mol, eigenaar van Club Limbo, wordt specifiek benoemd om hem te bedanken voor het beschikbaar stellen van zijn club en voor het verzorgen van de muziek elke maand.

Als het aan Daphne, Heidy en Roos ligt gaan zij ‘onbeperkt’ door met het organiseren van de Club On-Beperkt avonden.

Wat is uw klacht?